Täytä yhteystietosi huolellisesti, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä sinuun. Lakkoavustus maksetaan vain ammattiliittoon kuuluville työntekijöille. YTK:n jäsenille ei makseta lakkoavustusta. Jäsenyyden pitää olla voimassa, jotta lakkoavustus voidaan maksaa. Lakkoavustus maksetaan sinulle noin kahden viikon kuluessa siitä, kun olet täyttänyt lomakkeen. Lisätietoja lakosta löydät osoitteesta pam.fi/lakko. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä: puh. 030 100 620, ma-pe klo 10-14 tai lakko@pam.fi.

Ei voimassa olevia lakkoja

Tällä hetkellä ei ole voimassa olevia lakkoja, joihin hakea avustusta.

Voit hakea lakkoavustusta, jos sinulla olisi ollut vähintään neljän (4) tunnin työvuoro lakkokohteessa lakkopäivänä. Avustuksen saaminen edellyttää, että olet PAMin tai jonkin muun ammattiliiton jäsenmaksua maksava jäsen ja jäsenyytesi on alkanut viimeistään lakkopäivänä. Täytä lakkoavustuslomake vain kerran. Hakemus tulee lähettää 17.3.2024 mennessä. Huomioithan, että aiheettomasti haetut sekä maksetut lakkoavustukset voidaan periä takaisin. Mikäli osallistut pelkästään mielenilmaukseen, eikä työpaikkasi ole lakkokohde, ei lakkoavustukseen ei ole oikeutta.

Lakkoavustusta maksetaan lakkoon osallistuville jäsenille, joille aiheutuu osallistumisesta palkanmenetystä ja työvuoron pituus olisi ollut vähintään neljä (4 )tuntia.

Hakijan tiedot

Työpaikan tiedot

Lähetys

Päivämäärä 26.05.2024